Tilmeld dig

Vi er en af de mest populære køreskoler i Køge, du får en masse fordele ved at vælge en køreskole i Køge. Du spilder ikke en masse tid på unødigt transporttid til og fra din køreskole. Udover det arbejder vi meget fokuseret på at få dig til at bestå hurtigt.

Hos os fokuserer vi på en lav dumpeprocent, vi arbejder også enormt meget med den individuelle elevs ideer og udfordringer med at få et kørekort. Uanset hvem man er, så vil man rigtig ofte arbejde på de forskellige scenarier som gør det svært at bestå. Igennem mange års erfaring har vi oplevet mange forskellige elever og derfor har vi ekstra meget fokus på nervøsitet, usikkerheden og utrygheden der kan være ved at tage et kørekort.

Kørekort forløbet er opsat sådan, at det er lettest muligt at bestå og vi opsætter forløbet, på en måde at det tilpasser sig til dit tempo. Vi sørger for, at du føler dig tryg bag rattet. Derved opnår du, som elev, en solid erfaring igennem de lektioner vi tilbyder hos os, inden den endelige køreprøve, hvor du får dit kørekort.

Start din motor

Når du vælger Køge Trafikskole, sørger vi for at du bliver en sikker og god bilist inden du består

Tilmeld dig her